Solglasögon vid fiske

Jag älskar verkligen att, efter att ha ordnat med allt såsom fiskespö, matsäck, stövlar och håv, ge mig ut på en underbar fisketur en härlig sommardag. Det har ofta hänt att allt är på plats och känns bra och harmoniskt, men att upplevelsen byts ut till irritation så fort solen gör sig påmind i ögonen. Du som läser har säkert upplevt det själv. Solglasögon är nästan ett måste under långa fiskedagar och då särskilt solglasögon av den polariserande typen.

090108-F-6113F-025Polariserande solglasögon är en oerhörd hjälp vid fiske och gör att man slipper tröttheten i ögonen och att man ser mycket bättre. Fiske är till syvende och sist en materialsport och solglasögon är inte ett undantag. Sedan jag skaffade polariserande solglasögon har både fiskelyckan ökat, eftersom jag ser bättre, och jag slipper det dippande humöret som kan uppstå när man får solen i ögonen under en allt för lång tid.

Polariserande solglasögon kan man säkerligen köpa lite överallt. Jag beställde mina hos http://www.activeoutfit.se/sv/ och har varit mycket nöjd. Är man ute på vatten är man extra exponerad för solljus eftersom ljuset reflekterar sig i vattnet som om det vore en spegel. Självklart är ett köp av polariserande glasögon inte något som är begränsat att användas just vid fiske. Eftersom jag oftast åker bil till mina fiskevatten förvarar jag dem där och de är perfekta att använda under bilturen soliga dagar.

Det får helt enkelt bli dagens tips från mig till er. Skaffa ett par riktigt schyssta solglasögon med polariserande glas. Det kommer att underlätta ditt fiskeliv något helt enormt, det kan jag nästan lova. Dessutom är de snygga och gör att man ser mycket mer professionell ut, även om jag misstänker att du som läser här redan är professionell. Snyggt, användbart och skydd för ögonen, kan det bli bättre? Jag är tveksam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *